Çörek Otu Yağı Nasıl Yapılır ?

  • Çörek otu yapımının diğer bir yönteminde ise; 1 su bardağı zeytinyağı ile 30 gram kadar çörek otu tohumu ağzı kapalı bir cam kavanozda 1 hafta bekletilir. Sonrasında yine bir tülbent yardımıyla süzülür ve yemeklerde, salatalarda kullanılabilir.

Çörek otu veya çörek otu yağı kullanacak olanlara öneriler

  • çrek otu yağıHer ne kadar yukarıda anlattığım gibi çörek otu her derde deva olsa da kesinlikle gereğinden fazla tüketilmemelidir. Bu bakımdan günde 1 çay kaşığı, en fazla 1 tatlı kaşığı yeterli olacaktır.
  • Hamilelerin çörek otu ve çörek otu yağı tüketmeleri önerilmez.
  • Hastalıklarınızın tedavisi için çörek otu yağı ya da çörek otu tüketecekseniz mutlaka öncelikle doktorunuzdan bilgi alın.
  • Kullandığınız her hangi bir ilaç varsa doktorun bilgisi dışında hiçbir bitkisel ürünü tüketmeyin. Zira çok faydalı olan besinlerin bile kimyasal ilaçlarla birleşiminden nasıl bir sonuç ortaya çıkabileceğini kestirmek mümkün olamayabilir.

www.corekotuyagi.net

Bir önceki yazımız olan Sarı Kantaron Yağı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Updated: 12 Ekim 2017 — 01:12

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Vejin Jel © 2017 | Vejin Jel Site Haritası